T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARAMAN / MERKEZ - Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu

"ATaK YAPIYORUZ"

Akademik Takip Komisyonu, HEDEFLGS Projesi İçin "ATaK Yapıyoruz" Etkinliğini Başlattı

Bu kapsamdaki ilk toplantı 5 Aralık - HEDEFLGS Koordinatörlüğü'nde gerçekleşti. Akademik Takip Komisyonu, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve öğretmenlerin beklentilerini belirlemek amacıyla ilk toplantısını HedefLGS Koordinatörlüğü'nde gerçekleştirdi. "Akademik Takip Komisyonu Olarak ATaK Yapıyoruz" sloganıyla başlatılan toplantıda Türkçe Öğretmeni Helime KILIÇLI, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Memiş AÇIKEL, DKAB Öğretmeni Sevde AKDEMİR, İngilizce Öğretmeni Nejdet BALCI, Matematik Öğretmeni Tuğba KÜÇÜK, Fen Bilimleri Öğretmeni Hena TÜREL, HedefLGS Koordinatörü Mehmet Fatih DEMİRÖZ ve Müdür Yardımcısı Alaaddin ÇOLAK gibi isimler katkıda bulunanlar arasında yer aldı.

Toplantıda, "Öğrenci Soru Rehberliği" kapsamındaki öğrenci-öğretmen dağılımıyla ilgili detaylı kararlar alındı. Her öğretmenin sınav soru rehberliği kapsamında yalnızca 1 öğrenci alması, böylece daha detaylı rehberlik çalışması yapabilmesi sağlanacak. Ayrıca, belirlenen ortalamalara göre 7. sınıf öğrencilerinden de 10 kişiye sınav soru rehberliği çalışması yapılacak.

Etkinlik kapsamında toplantıların düzenli aralıklarla gerçekleştirilmesi kararı alındı. Ayrıca, kazanım değerlendirme sınavlarının işleyişi ve sınav sonuçlarının analizinden oluşan Excel dosyası ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Etkinliğin önemi, tüm öğretmenlerin koordineli bir şekilde çalışma imkanı bulmasını sağlamak ve istişareli katılımı teşvik etmek olarak belirlendi. Eğitimciler, HedefLGS kapsamındaki tüm soruları başta koordinatörlük olmak üzere tüm ATaK üyeleriyle iletişim kurarak paylaşabilecekler.

Etkinlikle ilgili önemli notlarda, etkinliğin tüm paydaşlara katkı sağlaması ve hayırlara vesile olması temennisi paylaşıldı. Bu etkinlik, öğrencilerin HedefLGS sürecinde daha başarılı olmalarını desteklemeyi amaçlıyor.

19-12-202319-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 19.12.2023 14:13 - Görüntülenme: 460
  Beğen | 22  kişi beğendi