BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL!

Resmi ismiyle Türkiye Yeşilay Cemiyeti olarak geçen YEŞİLAY, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar, teknoloji bağımlılık gibi bağımlılık ile mücadele eden ve zararlı alışkanlıklardan toplumun korunması için çalışan sivil toplum kuruluşudur. Her nerede olursa olsun bağımlılıklardan kaynaklanan insan ıstırabını ulusal ve uluslararası kapasitesi dahilinde önlemek ve dindirmek için gayret sarf eder.

1-7 Mart Yeşilay haftası bu yıl "Yeşilay varsa hayat var" sloganıyla kutlanıyor. Yeşilay, farklı yaş gruplarına yönelik önleme projeleri ile eğitimin, sanatın, sporun gücünden yararlanır.

Biz de okul olarak Yeşilay farkındalığını oluşturmak için Yeşilay konulu animasyon izletti. Yine Yeşilay konulu pano hazırladık. Yeşilay kulübü üyesi öğrenciler ile birlikte daha iyi bir nefes için ağaçlandırma yaptık.

Sen de bize katıl. Bağımlı olma özgür ol!

07-03-202407-03-202407-03-202407-03-2024

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 13:51 - Görüntülenme: 118