HEDEF LGS 2024 LİSELERE HAZIRLIK PROGRAMIYLA İLGİLİ ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

Dört yıldır Hedef LGS kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili Hedef LGS Koordinatörlüğünce okul öğretmenlerimize kısa bilgilendirmeler yapıldı.

Bu kapsamda yapılan faaliyetlerin Proje Bilgilendirme, Akademik Takip Komisyonu, Toplantılar, Kazanım Değerlendirme Sınavları, Sınav Soru Rehberliği, Okuyorum, Rehberlik Faaliyetleri, Meslek Tanıtımları, Sosyal Faaliyetler, Destekleme ve Yetiştirme Kursları başlıkları altında okul web sitemizin “Hedef LGS” başlığı altında oluşturulan bölümde haberlerinin de takip edilebileceği aktarıldı.

Kazanım Değerlendirme Sınavları kapsamında yapılan sınav analizleri ile ilgili dökümanlar tanıtıldı, Sınav Soru Rehberliği kapsamında oluşturulan “Sınav Soru Rehberliği Dosyası” içeriğiyle ilgili bilgiler paylaşıldı. Diğer faaliyetlerin de DÖGM tarafından belirlenen takvim doğrultusunda işletildiği aktarıldı.

23-02-202423-02-202423-02-202423-02-2024

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 13:40 - Görüntülenme: 79