ÖĞRENCİLERİMİZE “ZAMAN YÖNETİMİ” KONUSUNDA BİLGİ VERİLDİ

Aralık ayı HEDEFLGS işlemleri kapsamında, okulumuz öğrencilerine zaman yönetiminin önemini vurgulayan broşür hazırlanmıştır. Rehberlik Servisi'nden Hasan Özkutlu'nun katkılarıyla gerçekleştirilen bu broşür, tüm öğrencilerimize hitap etmektedir.

Öğrencilere zaman yönetimi konusunda rehberlik edecek bu broşürde, zamanı etkili ve verimli kullanmanın önemi üzerinde durulmaktadır. Zamanın etkin bir şekilde kullanılması, öğrencilerin hedeflerine daha kolay ulaşmalarını sağlarken, öğrenmeyi de daha zevkli hale getiriyor. Bu doğrultuda, başarı elde etmenin yolları broşürde detaylı bir şekilde anlatılmaktadır.

Tüm öğrencilere zamanın kıymetini anlama ve daha planlı, disiplinli çalışma alışkanlıkları kazanma fırsatı sunacak. Planlı ve verimli çalışmaların beklediği etkinlik sayesinde, öğrencilerimiz zamanlarını etkili bir şekilde kullanma konusunda bilinçlendirme sağlayacaktır.

15-12-202315-12-2023

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 14:44 - Görüntülenme: 210