OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE LGS HAZIRLIK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA VERİMLİ BİLGİLENDİRME

Okulumuz öğrencilerine, 19 Aralık 2023 Salı ve 22 Aralık 2023 Cuma günleri, LGS kapsamında gerçekleşecek sınavlar için önemli bilgiler aktarıldı. “Bilgi Işığını Yakala, Başarının Anahtarı Elinin Altında” Okul rehber öğretmenimiz Hasan ÖZKUTLU tarafından gerçekleştirilen bu bilgilendirme etkinliği, öğrencilere etkin soru çözme teknikleri, turlama yöntemleri, sınavda dikkat edilecek noktalar ve sınav sürecinde zamanı iyi kullanma konularında aydınlatıcı bilgiler içermekteydi.

Hasan ÖZKUTLU'nun rehberliğinde gerçekleşen bu etkinlik, öğrencilerimize LGS sınavına daha etkin bir şekilde hazırlanmalarına katkı sağlamayı amaçlıyordu. Özellikle soru çözme teknikleri, turlama stratejileri ve sınav sürecinde dikkat edilmesi gereken unsurlar konusundaki detaylı bilgiler, öğrencilerimizin sınav performansını artırmak adına önemliydi.

Bu çalışma, okulumuzun genel başarısını yükseltmeyi amaçlamaktadır. Öğrencilerimizin sınavlarda daha fazla net yapabilmeleri ve başarılarına yeni başarılar ekleyebilmeleri için yapılan bu bilgilendirme etkinliği, öğrencilerimiz arasında olumlu bir geri dönüş alarak verimli geçmiştir.

25-12-202325-12-202325-12-202325-12-2023

Yayın: 25.12.2023 - Güncelleme: 25.12.2023 12:34 - Görüntülenme: 407