T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARAMAN / MERKEZ - Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu

SINAV DÖNEMİNDE VELİLER İÇİN REHBERLİK KAYGIYLA BAŞA ÇIKMA YÖNTEMLERİ VE EBEVEYNLİK STRATEJİLERİ

Sınav dönemlerinde öğrenciler kadar velilerin de yaşadığı kaygı ve bu süreci nasıl yönetecekleri konusunda bilgilendirme amacıyla, "Sınav Dönemi Ebeveynliği" broşürü, okulumuzun web sitesinde yayınlandı. Bu broşür, velilerin sınav hazırlık sürecinde karşılaşabilecekleri zorluklara yönelik pratik bilgiler içeriyor.

Broşürde, Hasan Özkutlu ve Emine Aköz tarafından sağlanan katkılarla, sınav dönemi kaygısıyla başa çıkma yöntemleri ve etkili ebeveynlik stratejileri hakkında detaylı bilgiler sunuluyor. Özellikle, velilerin sınav sürecinde çocuklarına nasıl destek olabileceklerine dair önemli ipuçları ve psikolojik destek bilgileri broşürde yer alıyor.

Etkinlik koordinatörleri, sınav döneminin sadece öğrenciler için değil, aynı zamanda aileler için de zorlu bir süreç olduğunu vurgulayarak, "Sınav Dönemi Ebeveynliği" broşürünün velilere bu konuda rehberlik sağlamak amacıyla hazırlandığını belirtiyorlar. Bu kapsamlı kılavuzun, ailelerin sınav kaygısıyla daha etkin bir şekilde başa çıkabilmelerine yardımcı olacağına inanıyorlar.

22-04-202422-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 13:33 - Görüntülenme: 30
  Beğen | 2  kişi beğendi